7 tegen 7 Senioren toernooi - v.v. Nieuweschoot

7 tegen 7 Senioren toernooi

7 tegen 7 Senioren toernooi

 

Banner_2023.jpg 

> Algemene informatie
> Deelnemers
> Inschrijfformulier
> Organisatie
> Sponsoren

Op Zaterdag 26 Augustus 2023 organiseren wij de 5e editie van het 7 tegen 7 lagere senioren toernooi op sportpark de Greiden, één groot voetbalfeest om het nieuwe seizoen te beginnen.
Ter afsluiting organiseren wij een BBQ waar iedereen aan kan deelnemen.
Ook zullen wij jullie vermaken met (live) muziek onder het genot van een drankje.


Tijdens de 5e editie zullen ongeveer 20 teams strijden om de eerste plek .
samen met ongeveer 35 vrijwilligers staan wij gedurende toernooi voor u klaar, en hopen jullie een prachtige start van het seizoen 2023-2024 te geven.

De eerste wedstrijden zullen om 11:00 uur starten. Om iedereen te kunnen voorzien van kleedruimte en wedstrijdinformatie verwachten wij dat iedereen zich om 10:30 uur op Sportpark de Greiden komt melden. Ieder team zal ongeveer 5 a 6 wedstrijden van 20 minuten spelen. De wedstrijden zullen tot ongeveer 15:30 uur gaan duren.

Nadat de toernooiwinnaar bekend is gemaakt zullen wij starten met een volledig verzorgde barbecue. De kosten hiervoor bedragen €10 euro per persoon.
Na het toernooi zal er gezorgd worden voor live muziek in de kantine en op het terras. 

Voor meer informatie mail gerust....

Wilt u deelnemen ? Klik hier om je in te schrijven met een team.
zijn er vragen? stel ze gerust je kunt ons bereiken via 7tegen7toernooi@vvnieuweschoot.nl .
Flyer_2023.jpg

 

Nieuweschoot en ING verlengen samenwerking met 3 jaar

4 september 20:15  Voetbalvereniging Nieuweschoot heeft opnieuw een samenwerking voor drie jaar met ING in de wacht gesleept. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING sponsort in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen in Nederland. V.v. Nieuweschoot is daar één van en trots op de samenwerking met ING. De komende drie jaar staat de samenwerking in het teken van groei en ontwikkeling van het amateurvoetbal. meer »

144x gelezen

Seizoen 2023 - 2024 (jeugd) staat in de steigers

8 juni 15:00  Het voetbalseizoen 2022-2023 zit er zo goed als op. Nog eventjes en dan kunnen we genieten van een welverdiende zomervakantie. De afgelopen periode zijn de verschillende commissie druk bezig geweest met de voorbereiding op het nieuwe seizoen (2023-2024). De belangrijkste contouren van de start van de jeugd in het nieuwe seizoen zijn bekend. Hierbij de belangrijkste data en momenten:meer »

265x gelezen

Jouw voetbalavontuur start nu!

19 april 15:15  Ben jij opzoek naar een een gave, nieuwe of andere plek om te voetballen? Of wil jij juist nu starten met voetballen, omdat je jouw zwemdiploma gehaald hebt? Schroom dan niet en meld je nu aan bij v.v. Nieuweschoot en kom direct meetrainen en -voetballen. Jouw voetbalavontuur op Sportpark de Greiden kan op ieder moment beginnen. Onze Nieuweschootfamilie en (jeugd-) trainers staan klaar om jouw welkom te heten. We hebben voor jou alvast een bal klaarliggen.meer »

285x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!