Kantinedienst

Vrijwillers zijn de basis van onze vereniging! Waarbij er altijd (nieuwe) ouders en leden welkom zijn om extra te helpen!

Voor de kantinedienst op zaterdag wordt elk team ingedeeld om zo zijn/haar bijdrage te leveren. Elk blok worden er 2 personen ingedeeld (vanaf 16 jaar)

De taken voor de ochtend bestaan oa uit, openen van de kantine, de eerste jeugd en ouders voorzien van een lekker bakje koffie of thee, de kantine en bar netjes houden, limonade klaarzetten in de kleedkamers voor kinderen in de rust (thuis en gasten) en evt voorraad aanvullen. S'morgens is de keuken dicht, er is wel mogelijkheid om tosti's te maken.

De kantinediensten op zondag worden geregeld door Elske & Jenny en staan niet op het schema.

Om vast het schema voor de komende zaterdagen goed in te plannen, vragen we jullie om je naam en telnr door te geven voor de dag dat jouw team dienst heeft, zodat bekend is wie er aanwezig is. Want samen is niet alleen :)

email je naam en telnr om je op te geven naar; [email protected]

Bijgewerkt 30-5-2024

Datum Tijdstip start wedstrijd Thuisploeg Gasten Kantinedienst (naam doorgeven) Bloktijd kantine  Openen kantine Sluiten kantine