Trainingsstage Druktemakertjes, gratis meedoen!

Trainingsstage Druktemakertjes, gratis meedoen!

Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden bij v.v. Nieuweschoot en de eerste keer gratis meetrainen met de Druktemakertjes. Voor iedere volgende training wordt een kleine vergoeding per kind gevraagd, namelijk €2,50. Is dit iets voor jouw kind? Geef jouw interesse dan direct door via: kaboutervoetbal@vvnieuweschoot.nl. 

Heb je vragen? Bel gerust met Jenno Kootstra (06 - 150 33 294) of Marco Idzenga (06 - 537 57 694 of 0513 - 84 47 60).

Aanmeld formulier Trainingsstage Druktemakertjes

I.v.m. de Corona-pandemie houden wij bij wie op welk moment tijdens een voetbalactiviteit aanwezig is. Graag ontvangen we van jou de data waarop jouw Druktemakertje aanwezig is.

I.v.m. de Coronaregels mogen ouders/ verzorgers  helaas (nu nog) niet langs de lijn bij de training(en) als toeschouwer op Sportpark de Greiden staan. En dat is enorm jammer, want veel van de Druktemakertjes zetten hun eerste stapjes op het voetbalveld en daar wil je bij zijn. Om toch in de buurt te zijn, bieden we voor ouders/ verzorgers 3 mogelijkheden:


1. Je ontvangt bij aankomst op het sportpark een hesjes en bent tijdens de training "assistent" van de Nieuweschoot-trainers;
2. Je ontvangt bij aankomst op het sportpark een bal en een scorecard en speelt 8 holes footgolf op ons Sportpark de Greiden.
3. Je wacht rustig een uurtje op het parkeerterrein en pikt jouw Druktemakertje(s) weer op na afloop van de training* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!