Sponsor worden - v.v. Nieuweschoot

Sponsor worden

Sponsor worden

 

Als sponsor levert u een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van onze meer dan 70 jaar oude club. Er zijn meer goede redenen om vv Nieuweschoot te sponsoren.

Deze kunnen voor iedereen verschillend zijn, zoals: vergroten van naamsbekendheid, betrokkenheid bij vv Nieuweschoot, de ondersteuning van een team van bijvoorbeeld uzelf of uw zoon of dochter, middels een bijdrage in de sponsorgroep, maatschappelijk verantwoord ondernemen, het versterken van bestaande relaties of het opdoen van nieuwe relaties, verbeteren van uw concurrentiepositie, verbeteren van uw uitstraling, positieve publiciteit.

Kortom er zijn vele redenen om vv Nieuweschoot te sponsoren. Wij zijn benieuwd naar die van u of uw bedrijf.
Onze sponsorcommissie geeft u graag een overzicht van de vele mogelijkheden daarvoor.

Dat varieert van de naam van het bedrijf tijdens wedstrijddagen via bordsponsoring, shirtsponsoring en het lid worden van de club van 50. 

Uw eigen ideeën en suggesties zijn natuurlijk meer dan welkom. Zo kunt u denken aan het sponsoren van de opleidingen van het Nieuweschoot kader, sportclinics, namen van velden, dug-outs, kleedkamers, reclamebanners op de website, mailingen etc.

En.... niet te vergeten het grote jaarlijkse terugkerende toernooi waar meer dan 1000 voetballertjes aan meedoen!

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van vv Nieuweschoot? Graag maakt de sponsorcommissie nader kennis en stellen we na een persoonlijk gesprek een voorstel op maat voor u op. Neem contact op met Sietse de Vries op telefoonnummer 06-10338006, of stuur een e-mail naar commercielecommissie@vvnieuweschoot.nl


Wij hopen ook u graag binnenkort als nieuwe sponsor te kunnen verwelkomen!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!