algemeen

LAATSTE

DIRECT
INSCHRIJVEN

Zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 is het weer zover. Het jaarlijkse Internationale Jeugdtoernooi voor E- en F-pupillen (JO11, JO10, JO9 & JO8). Twee dagen lang één groot voetbalfeest voor de spelers, ouders, familieleden en supporters. De meest gezellige afsluiting van een seizoen samen voetballen.

24e Internationale Pupillentoernooi 2018

Dit jaar strijden 66 jeugdteams (JO11, JO10, JO9 & JO8) uit binnen- en buitenland twee dagen lang om de toernooi-zege. Het internationale jeugdtoernooi viert dit seizoen haar 24ste verjaardag en biedt de (top-) spelers van de toekomst al jaren een podium om hun talenten te laten zien aan alle voetballiefhebbers.

Meer dan 120 vrijwilligers van v.v. Nieuweschoot heten u welkom en staan gedurende het toernooi voor u klaar. Samen met u zorgen we voor een prachtige afsluiting van het voetbalseizoen 2017 - 2018.

En dit jaar alweer de 24e editie. Reden voor v.v. Nieuweschoot voor wederom een groots voetbalfeest. Mis het niet en zorg dat je erbij bent!