Sponsoring - v.v. Nieuweschoot

Sponsoring

Sponsoring

 

vv Nieuweschoot is regionaal gezien met ruim 350 leden misschien niet de grootste voetbalclub, maar wel een warme en gezellige vereniging. Voor de Nieuweschoot leden is het van belang dat onze club geen grote anonieme voetbalfabriek is, maar vooral een sportieve én gezellige voetbalfamilie. Dat wil vv Nieuweschoot graag zijn en ook uitstralen. Iedere week kunnen onze jeugdspelers en senioren in een prettige sportieve omgeving trainen en wedstrijden spelen. Ouders, bezoekers en natuurlijk de sporters die er een derde helft aan vast willen knopen, worden gastvrij ontvangen in de goed verzorgde kantine.

Gelukkig kunnen wij als club een beroep doen op een actieve en enthousiaste groep vrijwilligers binnen de club. Deze vrijwillligers onderhouden bijvoorbeeld het sportcomplex. Maar zij verzorgen ook de kantinediensten, maken kleedkamers schoon, treden op als scheidsrechter en coachen de verschillende teams. Ook helpen ze graag bij het Hallentoernooi voor de jeugd in de zaal met de winterperiode, en het 7x7 senioren toernooi bij de start van elk nieuw seizoen! Een echte voetbalfamilie die wekelijks veel plezier aan het voetballen beleeft. 

Daar zijn wij trots op! 
Dit willen wij graag zo houden. 

Helaas lukt het in deze huidige tijden niet alleen met contributiegelden. Er is meer nodig, Extra financiële steun om het zo laagdremplig te houden voor onze leden en iedereen die lid wil worden. Daarvoor moeten we mede een beroep doen op sponsoren. Zonder de sponsorinkomsten is de exploitatie van onze vereniging helaas niet haalbaar.

Met uw steun zijn we er van overtuigd dat we een vereniging kunnen blijven zijn met een gezonde sportieve ambitie. Bovendien kunnen we dan ook onze maatschappelijke ambitie waarmaken: een prettige plaats om te sporten en te ontspannen voor jong en oud.

Wilt ook u onze club sponsoren?

Meer informatie over alle mogelijkheden om sponsor worden.  lees meer  

Shirt- en teamsponsors

Bekijk alle shirt- en teamponsors van vv Nieuweschoot. lees meer

Bordsponsors

Wie heeft een reclamebord langs het hoofdveld? lees meer

Club van 50

Meer informatie over de Club van 50 is op deze pagina te vinden. > lees meer

 
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!