Club van 50

Toeschouwers die Sportpark De Greiden regelmatig bezoeken, zal het opgevallen zijn dat er “ineens” een gloednieuw informatiescherm in de kantine hangt. Superhandig om iedereen goed te informeren! Net als andere zaken die helpen de accommodatie te verbeteren, kostte dit veel geld.

Gelukkig is binnen onze vereniging een orgaan opgezet dat helpt om geld te genereren teneinde dergelijke verbeteringen te kunnen blijven doorvoeren: DE CLUB VAN 50.

De Club van 50: Zoals de naam al aangeeft is het concept eenvoudig: leden van de Club van 50 doneren jaarlijks 50 euro (meer mag natuurlijk altijd!). Besteding van de gelden wordt door de Club van 50 in overleg met het clubbestuur vastgesteld.

De vereniging kan iedere steun goed gebruiken; geef u daarom ook op als lid van de Club van 50 en help onze mooie vereniging een handje! Als lid van de Club van 50 wordt ook uw naam vermeld op het speciale Leden-Bord dat in onze kantine hangt.

Aan het einde van ieder seizoen worden de deelnemers aan de Club van 50 gevraagd om hun bijdrage voor het volgende seizoen te verlengen.

Hoe doneer ik aan de Club van 50?

Dat kan als persoon, bedrijf, familieleden, je eigen team of als bedrijf. U geeft zich hiervoor eenvoudig op bij Commerciële commissie.

• Download HET INSCHRIJFFORMULIER;
  • Vul de overeenkomst volledig in en onderteken hemvolledig in;
  • Onderteken de overeenkomst;
  • Lever in bij de Commerciële commissie

Uiteraard kunt u zelf ook het donatiebedrag van minimaal  € 50,00 overmaken. Bankrekening NL05RABO0326480625 t.n.v. vv Nieuweschoot o.v.v. CLUB VAN 50) en UW NAAM.

Als u het donatiebedrag zelf heeft overgemaakt, verzoeken wij u om dit ook nog even middels een email te melden. Zo kunnen wij uw donatie op de juiste wizje administratief verwerken. Emailadres: clubvan50@vvnieuweschoot.nl.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de Club van 50? Neem contact op met Mark van der Meulen op telefoonnummer 0613642091  of stuur een e-mail naar commercielecommissie@vvnieuweschoot.nl

Club van 50 leden - seizoen 2018-2019

Straks ook u hier? Word lid van de Club van 50 en steun vv Nieuweschoot