Team-informatie

Nieuweschoot 1

Staand van links naar rechts:
Mello Tenge(Sponsor), Geert Smid(Sponsor), Marco Idzenga, Patrick Ventura, Fokke Gorter, Joran Balstra, Mike de Boer, Nick ten Hoeve, Toine Kattouw, Piet de Winter(Trainer), Marten Boonstra(Grensrechter), Jochem Sloothaak(Vicevoorzitter);
Zittend van links naar rechts:
Gido Idzenga, Avinash Karia, Mark van der Meulen, Jesse Vink, Jorrit de Boer, Jamie Horsthuis, Sjoerd Gorter, Daniel ten Berge en Jelmer Anema.
Afwezig:Wessel de Wagt

Technische staf

Hoofdtrainers Piet de Winter 06-29604654
Leider Jappie ten Hoeve 06-38964263
Keeperstrainer Jan van der Weg
Grensrechter Marten Boonstra

Teamsponsor

Tenge Hoveniersbedrijf
Heerenveen

Wedstrijdprogramma
Het aankomende wedstrijdprogramma van alle teams kun je vinden op de pagina Wedstrijdprogramma. De wedstrijden van ons team vindt je door op hierboven vermelde de subpagina 'Competitie' van onze teampagina te klikken.

Training:

Dag Tijd Trainer(s) Veld Kleedkamer Opmerkingen
Dinsdag 20.00 - 21.30 Piet de Winter Trainingsveld (zijde Ds. Kingweg) Kleedkamer 1 Spelers om 19.55 uur op het trainingsveld. Spelers nemen net met trainingsballen mee naar het trainingsveld. Bij verhindering tenminste 2 uur voor aanvang van de training afbellen bij de hoofdtrainer.
  • Trainingsveld (zijde Ds. Kingweg)
  • Kleedkamer 1
  • Spelers om 19.55 uur op het trainingsveld. Spelers nemen net met trainingsballen mee naar het trainingsveld. Bij verhindering tenminste 2 uur voor aanvang van de training afbellen bij de hoofdtrainer.
Vrijdag 20.00 - 21.30 Piet de Winter Trainingsveld (zijde Ds. Kingweg) Kleedkamer 1 Spelers om 19.55 uur op het trainingsveld. Spelers nemen net met trainingsballen mee naar het trainingsveld. Bij verhindering tenminste 2 uur voor aanvang van de training afbellen bij de hoofdtrainer.
  • Trainingsveld (zijde Ds. Kingweg)
  • Kleedkamer 1

Nieuweschoot 1 (zon):