Nieuweschoot Nieuwjaars Hallentoernooi - v.v. Nieuweschoot

Nieuweschoot Nieuwjaars Hallentoernooi

Nieuweschoot Nieuwjaars Hallentoernooi

Futsal met plezier
De Jeugdopleiding van v.v. Nieuweschoot vindt het belangrijk dat alle kinderen van jong tot oud met veel plezier kunnen voetballen. Op het veld, maar straks ook zeker in de zaal tijdens de winterstop. Vanuit de KNVB worden in dat kader in de zaal meerdere futsal-toernooien georganiseerd.

Niveauverschillen (te) groot
Onze ervaring leert echter dat deze futsal-toernooien voor een aantal teams niet helemaal geschikt zijn. Veelal omdat het deelnemersveld dan qua niveau gewoonweg wat te hoog gegrepen is. Of dat week op week moeten voetballen in zalen op aanzienlijke afstand in die periode gewoonweg niet te organiseren blijkt.

Fantastisch Futsal Belevenis
En dat is enorm jammer, want dezelfde ervaring leert dat kinderen het een fantastisch belevenis vinden om in de zaal te voetballen. 

En daarom organiseert v.v. Nieuweschoot speciaal voor geïnteresseerde jeugdteams op zaterdag 6 januari 2024 in de Hoekstrahal te Heerenveen de vierde editie van het Nieuweschoot Nieuwjaars Hallentoernooi.

Tijdens deze vierde editie van het Nieuweschoot Nieuwjaars Hallentoernooi is er plaats voor teams uit de volgende leeftijdscategorieën: 

JO7 | JO9 | JO10 | JO13 | JO15.

Let op! 
Aan de deelname van het derde Nieuweschoot Nieuwjaars Hallentoernooi zijn geen kosten verbonden. Deelname is dus gratis!

Meedoen?! 
Geef jouw team(s) op via nstoernooien@gmail.com en vermeld daarbij de clubnaam, het desbetreffende team en de klasse waarin jullie momenteel uitkomen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!