8531AA
LEMMER
tel. 0514-561279

(Geschreven door Brenda)

Vandaag stond de wedstrijd uit tegen VV Lemmer op de rol op sportpark Lemstervaart. In februari 2020 ook gespeeld die in de 2e helft destijds "ontspoorde"
Vandaag dus nieuwe ronde nieuwe kansen. Met frisse moed gingen we op pad met vandaag 3 wissels. Vandaag een hele mooie najaarsdag.

Voor de wedstrijd goed doorgesproken hoe het te gaan doen mochten we de aftrap nemen. We waren nog niet echt wakker waardoor de tegenstander de bal kon veroveren in de 2e minuut en was het zowaar al 1-0

We kwamen er wel paar keer uit maar hun verdediging stond erg goed.
In de 19e minuut scoorden ze de 2-0, vervolgens in de 22e minuut de 3-0 en in 32e minuut de 4-0.

Daar stokte even het doelpunten maken wat betekende dat de ruststand 4-0 was.

Waar we dachten dat het buitenspel was bij 2 tegendoelpunten speelden ze het goed uit doordat er een speelster door midden kwam, assists gaf aan de doelpuntenmakers.

In de kleedkamer even bijkomen -want ondanks mooie weer een droge lucht-  met wat drinken en wat gewisseld. We waren het erover eens dat ze een klasse beter waren maar ook dat we toch moeten proberen de schade te beperken.

We begonnen ook goed aan de 2e helft en het ging even op en neer. Zij gingen nog meer op de lange bal spelen en het spel werd wel iets grimmiger met duwen maar niet zo erg als 2 seizoenen geleden.

Ze breiden de score uit naar 6-0.
In de 70e minuut werd Emma neergelegd in het strafschopgebied en we kregen een strafschop die Emma zelf mocht nemen en die wist er wel raad mee. Raak: 6-1

Deze score bleef tot het einde op scorebord staan.

Ondanks het verlies goed gespeeld dames!