Registratieformulier COVID-19 | v.v. Nieuweschoot

Voetbalvereniging heeft in het kader van COVID-19 verschillende regels opgesteld en maatregelen genomen. Op die wijze dragen we bij aan het tegengaan van een eventuele uitbraak onder onze  leden, vrijwilligers en overige bezoekers. Wij hebben gemeend een formulier aan te bieden waarop een ieder zijn/ haar aanwezigheid bij onze vereniging vrijwillig kan registreren.

Deze gegevens slaan wij 14 dagen op. De gegevens worden enkel en alleen op verzoek van de GGD gedeeld in het kader van een eventueel bron- en contactonderzoek. Na 14 dagen worden uw gegevens uit de database verwijderd.

Op deze wijze doen we er alles aan om de gezondheid van ons allen te bewaken en het virus letterlijk en figuurlijk buiten ons Sportpark de Greiden te houden.

Registratieformulier aanwezigheid | v.v. Nieuweschoot | COVID-19

* = verplicht