Toernooi-informatie - v.v. Nieuweschoot

Toernooi-informatie

Toernooi-informatie

Futsal met plezier
De Jeugdopleiding van v.v. Nieuweschoot vindt het belangrijk dat alle kinderen van jong tot oud met veel plezier kunnen voetballen. Op het veld, maar straks ook zeker in de zaal tijdens de winterstop. Vanuit de KNVB worden in dat kader in de zaal meerdere futsal-toernooien georganiseerd.

Niveauverschillen (te) groot
Onze ervaring leert echter dat deze toernooien voor een aantal teams niet helemaal geschikt is. Veelal omdat het deelnemersveld dan qua niveau gewoonweg wat te hoog gegrepen is. Of dat week op week moeten voetballen in zalen op aanzienlijke afstand in die periode gewoonweg niet te organiseren is.

Fantastisch Futsal Belevenis
En dat is enorm jammer, want dezelfde ervaring leert dat kinderen het een fantastisch belevenis vinden om in de zaal te voetballen. 

En daarom organiseert v.v. Nieuweschoot speciaal voor die teams op zaterdag 8 januari 2022 in de Hoekstrahal te Heerenveen de derde editie van het Nieuweschoot Nieuwjaars Hallentoernooi.

Tijdens deze derde editie van het Nieuweschoot Nieuwjaars Hallentoernooi is er plaats voor teams uit de volgende leeftijdscategorieën: 

JO8 | JO9 | JO11 | JO12 | JO14.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!