25ste Internationale Jeugdtoernooi - Nevenactiviteiten

25ste Internationale Jeugdtoernooi - Nevenactiviteiten

Tijdens het 25ste Internationale Jeugdtoernooi staat voetbal natuurlijk centraal, maar daarnaast worden tijdens en na afloop van het wedstrijdprogramma op vrijdag, zaterdag en zondag nevenactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. De komende maanden worden deze i.s.m. het hoofdbestuur, de Jeugdactiviteitencommissie, de Jeudgopleiding en het CIOS uit Heerenveen verder uitgewerkt. Een eerste indruk van de nevenactiviteiten zijn hieronder weergegeven:

Rondleiding Abe Lenstrastadion
Boek voor de zaterdagavond tijdens het toernooiweekend een rondleiding in het Abe Lenstrastadion van SC Heerenveen. Prijs voor deze rondleiding volgt z.s.m.

Springkussenpark
Zodra het voetbalprogramma op zaterdagmiddag klaar is, blaast v.v. Nieuweschoot het luchtkussenpark en kunnen kinderen de laatste energie er letterlijk uitspringen. En een jubileumtoernooi verdient uiteraard iets spectaculairs...

Soccer-challenges
Tijdens het toernooi zijn op verschillende locaties op ons Sportpark de Greiden soccer-challenges. Eens kijken wie tijdens het toernooi het meest precise schot heeft. Of de hardste knal. En wie kan het balletje het langst in de lucht houden. De challenges worden i.s.m. het CIOS uit Heerenveen uitgewerkt. Kom maar op als je durft!

Raddraaiers
Op zaterdagavond maakt een ieder op Sportpark de Greiden kans op prachtige prijzen tijdens het draaiend rad.

Disco en optreden(s)
Meer informatie volgt z.s.m.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!