25ste Internationale Jeugdtoernooi - Algemene informatie

Algemene informatie
Op 15 en 16 juni 2019 organiseert v.v. Nieuweschoot het Internationale Toernooi voor pupillen. Dit tweedaagse Internationale Jeugdtoernooi voor JO8 t/m JO11 wordt sinds 1994 jaarlijks gehouden in het eerste of tweede weekend van juni op Sportpark de Greiden te Heerenveen. Het deelnemersveld bestaat uit 30 pupillenteams in de leeftijdscategorie JO8/ JO9 en 36 tot 48 pupillenteams in de leeftijdscategorie van JO10/ JO11 van nationale en internationale voetbalclubs. Uiteraard nemen ook de pupillen van gastheer v.v. Nieuweschoot deel aan dit toernooi.

Toernooisponsoren en –partners
Hoofdsponsor van het Internationale Jeugdtoernooi is Restaurant de Koningshof uit Heerenveen. Zonder onze hoofdsponsor en alle andere subsponsoren en toernooipartners, die allen hun bijdrage leveren aan dit tweedaagse voetbalfeest, zou dit Internationale Jeugdtoernooi niet mogelijk zijn. Het belang van al deze sponsoren en partners kan niet vaak genoeg onderstreept worden.

Vrijwilligers
Vele vrijwilligers van v.v. Nieuweschoot (en van buitenaf) helpen voorafgaand aan, tijdens en na afloop van het Internationale Jeugdtoernooi. Hun toewijding, positieve grondhouding en gastvriendelijkheid maakt het mogelijk dat v.v. Nieuweschoot ieder jaar weer een succesvol Internationaal Jeugdtoernooi neer kan zetten. Voor v.v. Nieuweschoot is de inzet van alle toernooi-vrijwilligers onbetaalbaar en van onschatbare waarde. En wij zijn enorm trots op deze grote groep loyale mensen.