Voetbalvisie en -beleving

Een jeugdteam van v.v. Nieuweschoot speelt altijd om te scoren, waarin het plezier en samenwerken een belangrijke rol speelt. Tijdens het aanvallen, maar ook zeker tijdens het verdedigen helpen en ondersteunen we elkaar. Elke v.v. Nieuweschootspeler gaat uit van zijn eigen kracht, neemt initiatief, heeft zelfvertrouwen en draagt bij aan de teamprestatie. Samen voeren we de basistaken en spelintenties uit en werken samen om uit elke training en wedstrijd weer het maximale te halen.

De Jeugdopleiding van v.v. Nieuweschoot gelooft erin dat techniek, plezier en intrinsieke motivatie de basis is om tijdens de training en in de wedstrijd het verschil te maken. We trainen om te ontwikkelen en beter te worden, we spelen om te winnen. Wanneer wij vasthouden aan onze visie én onze spelintenties uitvoeren, beleven we plezier aan ons eigen spel.

We voetballen met plezier, dat staat voorop. Maar we gaan proberen wel voor de winst te gaan. En bovendien leren we een goede verliezer te zijn.