Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van v.v. Nieuweschoot wordt een Pupil van de Week uitgenodigd. De Pupil van de Week loopt kort mee tijdens de  warming-up, verricht de aftrap en mag proberen de keeper van de tegenstander te passeren. De wedstrijd zelf beleeft de Pupil van de Week met zijn ouders langs de kant of in de kantine. Na afloop van de wedstrijd ontvangt de Pupil van de Week in de bestuurskamer vanuit de teamleiding of het bestuur een wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers van v.v. Nieuweschoot 1.

Hieronder staan de Pupillen van de Week.....

Dit waren de hoogtepunten van een opmerkelijk voetbalweekend

Vandaag om 18:16  Het weekend zit er weer op en daarom is het tijd om terug te blikken. Er vonden dit voetbalweekend flink wat opvallende momenten plaats tijdens de voetbalwedstrijden en dat kwam onder meer doordat de nieuwe trainer van Ajax kampioen wist te worden, Liverpool op meerdere manieren een topweekend beleefde en in de Serie A de climax in de titelstrijd naderde.  meer »

Terugblik op vier jaar Ten Hag bij Ajax: het beste elftal