Pupil van de Week

Pupil van de Week

Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van v.v. Nieuweschoot wordt een Pupil van de Week uitgenodigd. De Pupil van de Week loopt kort mee tijdens de  warming-up, verricht de aftrap en mag proberen de keeper van de tegenstander te passeren. De wedstrijd zelf beleeft de Pupil van de Week met zijn ouders langs de kant of in de kantine. Na afloop van de wedstrijd ontvangt de Pupil van de Week in de bestuurskamer vanuit de teamleiding of het bestuur een wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers van v.v. Nieuweschoot 1.

Hieronder staan de Pupillen van de Week.....

75 jaar v.v. Nieuweschoot vieren we met jou!

8 mei 22:15  Onze club bestaat dit seizoen 75 jaar. Het jubileumseizoen sluiten we op 10 en 11 juni 2022 daarom feestelijk af. Op vrijdagavond vindt de officiële receptie plaats voor gemeente, sponsoren, sportverenigingen, KNVB en overige partners. Maar op zaterdag 11 juni 2022 is het groot feest voor de gehele Nieuweschootfamilie. Voor onze (jeugd-) leden, supporters en donateurs is een prachtig programma opgesteld:meer »

227x gelezen

In memoriam | Bennie Gaston (03-09-1946 - 14.04.2022)

21 april 1:15  Vorige week vrijdag ontvingen wij het verdrietige bericht dat Bennie Gaston - vader van onze clubmannen en tweede en derde-elftal-spelers René en Barry en trotse opa van onze oud-jeugdleden Chavez, Lorenzo en Kyara - op 75-jarige leeftijd is overleden.meer »

777x gelezen

Pupillen van de week: Silvan en Kyra

10 april 11:00  Silvan Kooistra (7) en Kyra van Houten (8) zijn tijdens de wedstrijd tegen Geel Wit (10.04.2022) pupillen van de week. Beide kinderen spelen bij JO8-2 en hopen met hun aftrap het eerste elftal te inspireren om een mooi resultaat te behalen! meer »

168x gelezen

Pupillen van de vorige week: Idris en Sofie

27 maart 16:15  Op 27 maart jl., de dag van het theater, gaven twee van onze topspelers uit de JO8 voorafgaand aan de derby tegen v.v. Mildam een prachtig optreden. Sofie (Sloothaak, red.) en Idris (Saccoh, red.), allebeide 7 lentes jong, trapten de wedstrijd officieel af. Het doelpunt van Sofie kreeg niet veel later opvolging, want Jelmer Anema opende de score, maar bleek niet dé voorbode voor de winst.meer »

151x gelezen

Geef je op voor de Street Battle bij Nieuweschoot

28 januari 20:45  V.v. Nieuweschoot zet de jongste voetballertjes op straat. Want op 26 februari 2022 organiseert de gezelligste vereniging van Heerenveen de Street Battle. Dat betekent ouderwets straatvoetballen op Sportpark de Greiden. Ben jij 6, 7 of 8 jaar oud en gek op voetballen? Heb jij zin om veel wedstrijdjes te spelen? En lol te maken met leeftijdsgenootjes? Geef je dan op!meer »

270x gelezen

Ode aan de lamp

28 januari 15:45  Na een dag hard werken mocht je ’s avonds weer. Op een donkere oktoberavond op het fietsje naar de club en trainen op Sportpark de Greiden. Nog even een bekertje koffie meepakken in de kantine. De waardevolle spullen veilig wegleggen en rap omkleden. De eerste teamgenoten sloften immers al met de zak ballen naar het trainingsveld. Met de 3 gebroeders op de achtergrond zie je langzaamaan het trainingsveld verlicht worden. De vier lampen boven in de masten ontwaken al sputterend, hortend en stotend.meer »

130x gelezen

Inspirerende webinar door AZ Alkmaar

26 januari 22:00  Als partnervereniging van AZ Alkmaar wordt onze vereniging gevraagd en ongevraagd ondersteund in de ontwikkeling van onze jeugdspelers. Woensdag 26.01.2022 volgde een afvaardiging vanuit onze jeugdopleiding de eerste van drie online webinars van AZ. Waarbij ditmaal de vraag: “Hoe ontwikkel je kinderen in de onderbouw?” centraal stond.meer »

97x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!