Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van v.v. Nieuweschoot wordt een Pupil van de Week uitgenodigd. De Pupil van de Week loopt kort mee tijdens de  warming-up, verricht de aftrap en mag proberen de keeper van de tegenstander te passeren. De wedstrijd zelf beleeft de Pupil van de Week met zijn ouders langs de kant of in de kantine. Na afloop van de wedstrijd ontvangt de Pupil van de Week in de bestuurskamer vanuit de teamleiding of het bestuur een wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers van v.v. Nieuweschoot 1.

Hieronder staan de Pupillen van de Week.....

75 jaar v.v. Nieuweschoot vieren we met jou!

8 mei 22:15  Onze club bestaat dit seizoen 75 jaar. Het jubileumseizoen sluiten we op 10 en 11 juni 2022 daarom feestelijk af. Op vrijdagavond vindt de officiële receptie plaats voor gemeente, sponsoren, sportverenigingen, KNVB en overige partners. Maar op zaterdag 11 juni 2022 is het groot feest voor de gehele Nieuweschootfamilie. Voor onze (jeugd-) leden, supporters en donateurs is een prachtig programma opgesteld:meer »

In memoriam | Bennie Gaston (03-09-1946 - 14.04.2022)

21 april 1:15  Vorige week vrijdag ontvingen wij het verdrietige bericht dat Bennie Gaston - vader van onze clubmannen en tweede en derde-elftal-spelers René en Barry en trotse opa van onze oud-jeugdleden Chavez, Lorenzo en Kyara - op 75-jarige leeftijd is overleden.meer »

Pupillen van de week: Silvan en Kyra