Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van v.v. Nieuweschoot wordt een Pupil van de Week uitgenodigd. De Pupil van de Week loopt kort mee tijdens de  warming-up, verricht de aftrap en mag proberen de keeper van de tegenstander te passeren. De wedstrijd zelf beleeft de Pupil van de Week met zijn ouders langs de kant of in de kantine. Na afloop van de wedstrijd ontvangt de Pupil van de Week in de bestuurskamer vanuit de teamleiding of het bestuur een wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers van v.v. Nieuweschoot 1.

Hieronder staan de Pupillen van de Week.....

Hilarisch het oude jaar afsluiten | Meld je aan!

21 december 9:45  Opnieuw zitten we in een zware lock-down. Opnieuw is het niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen. Maar niet getreurd, want daarom gaan wij op 30 december aanstaande op een fantastische, gezellige en hilarische wijze online het jaar uitluiden. Tussen 20.00 en 23.00 uur ben jij van harte uitgenodigd om samen met alle andere Nieuweschoters in te loggen en via MS Teams mee te doen aan de Nieuweschoot Crazy 75.meer »

Gratis Kersttraining voor Druktemakertjes

13 december 20:00  Op zondag 19 december 2021 sluiten de Druktemakertjes het kalenderjaar 2021 feestelijk af in de Hoekstrahal van KV Heerenveen. Waar op 5 december jl. een kleine 30 “Pietjes” allerlei voetbal gerelateerde kapriolen uit mochten halen, staat komende zondag een wel heel speciale kerst-editie op het programma. Het belooft een super gave ochtend te worden en we kijken er nu al naar uit om aanstaande zondag dit bijzondere jaar op een feestelijke manier af te sluiten.meer »

Gemeentelijke futsal-competitie van start voor jeugdteams

13 december 14:30  Komende zaterdag start het gemeentelijke zaaltoernooi voor jeugdteams. Als medeorganisator van deze futsal-competitie is v.v. Nieuweschoot blij dat, samen met de voetbalverenigingen in en rondom Heerenveen, de puzzel eindelijk gelegd is. Door de Coronamaatregelen en beperkte beschikbaarheid van zalen zijn er slechts twee speeldagen waarop onze jeugdteams hun futsal-skills kunnen laten zien, namelijk zaterdag 18 december 2021 én zaterdag 15 januari 2022.meer »

Marco Idzenga: "We glijden het jaar uit".

6 december 10:15  Beste Nieuweschoters, Afgelopen zondag leek het zowaar op een volwaardige voetbaldag. En ik realiseer me dat dit alleen voor mij gold. ’s Ochtends was ik namelijk samen met Jenno Kootstra, Hinne-Jan Kootstra en Thomas Idzenga in de weer om een kleine 30 Druktemakertjes een mooie activiteit te bezorgen tijdens de Pietentraining in de sporthal van KV Heerenveen. En nog géén 90 minuten later stond ik met de A-/ B-selectie op veld 2… te trainen. Op het eerste veld was net de wedstrijd van het derde afgelopen. Maar aan alles voel je dat de sjeu er wat af is. En door de geldende Corona-regels lijkt het alsof we een beetje anoniem de decembermaand inglijden en voor je het weet is het jaar om. En daar baal ik van.meer »

Familie Dijkstra: "Nieuweschoot... bedankt!"

10 november 16:15  “Wij zijn ontzettend dankbaar voor alles wat v.v. Nieuweschoot ná het overlijden van Jens (Dijkstra) voor onze familie heeft gedaan. Van het symbolisch opvouwen en schenken van zijn keepershirt na het spelen van zijn laatste wedstrijd tot de indrukwekkende erehaag en het applaus op Sportpark de Greiden, toen Jens daar zijn laatste ronde maakte. Het was prachtig. Zelfs de bode was hiervan even van zijn stuk. We willen alle Nieuweschoters laten weten dat dit alles ons ontzettend goed heeft gedaan. Bedankt!”.meer »

Marco Idzenga: "Wij sluiten niemand buiten!"

6 november 21:00  Donderdag 4 november 2021 vergaderden het Hoofdbestuur en een deel van de Jeugdcommissie samen. Het idee was om weer wat stippen op de horizon te zetten. Maar de nieuwe Coronamaatregelen die op 2 november jl. zijn afgekondigd namen de overhand. Ondanks dat het demissionair kabinet op dezelfde donderdag de regels ietwat versoepelde staan wij als vereniging ineens wéér met de rug tegen de muur. Voorzitter Marco Idzenga baalt enorm en laat het volgende optekenen.meer »

ALV | "Samen zijn we de voetbalvereniging!"

4 oktober 4:00  “Je merkt dat door Corona het verenigen van mensen binnen onze club een uitdaging is gebleken”. Voorzitter Marco Idzenga is blij dat er weer steeds meer mogelijk is en zodoende de Algemene Ledenvergadering afgelopen donderdag (30.09.2021) weer fysiek plaats kon vinden. “Elkaar ontmoeten, snel bijpraten, echt in de ogen kunnen kijken en samenwerken aan een vereniging om het favoriete voetbalspelletje voor iedereen mogelijk te maken, dat kan nu weer fysiek plaats gaan vinden”.meer »