Pupil van de Week - v.v. Nieuweschoot

Pupil van de Week

Pupil van de Week

Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van v.v. Nieuweschoot wordt een Pupil van de Week uitgenodigd. De Pupil van de Week loopt kort mee tijdens de  warming-up, verricht de aftrap en mag proberen de keeper van de tegenstander te passeren. De wedstrijd zelf beleeft de Pupil van de Week met zijn ouders langs de kant of in de kantine. Na afloop van de wedstrijd ontvangt de Pupil van de Week in de bestuurskamer vanuit de teamleiding of het bestuur een wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers van v.v. Nieuweschoot 1.

Hieronder staan de Pupillen van de Week.....

Trainingsdagen Druktemakers ingepland

2 februari 14:00  Kalenderjaar 2023 is ruim een maand geleden gestart. Hoogste tijd om de Druktemakertjes weer welkom te heten op Sportpark de Greiden. Aanstaande zaterdag trappen we weer af om 10.00 uur. Pak de agenda er maar snel bij, want alle trainingen, tot en met de slottraining op 10 juni 2023 zijn ingepland.meer »

166x gelezen

Nieuwjaarsreceptie v.v. Nieuweschoot | 6 januari 2023

4 januari 20:45  Het bestuur van v.v. Nieuweschoot nodigt haar leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren, supporters en samenwerkingspartners uit voor de nieuwjaarsreceptie. Onder het genot van een drankje schudden we elkaar de hand en proosten op een sportief en gezond 2023. De kantine op Sportpark de Greiden is vanaf 20.00 uur open. We hopen jullie dan te verwelkomen.

178x gelezen

Jeugdvoetbal staat zaterdag (03.09.2022) centraal

31 augustus 15:00  Aanstaande zaterdag staat de gehele ochtend in het teken van jeugdvoetbal, kennismaken en opstarten. Daar waar zowel de Druktemakertjes als de JO7-spelertjes voor het eerst in actie zullen komen, vertegenwoordigen de toppers in de leeftijdscategorieën JO9, JO10 en JO13 onze vereniging tijdens verschillende thuis- en uitwedstrijden. En na afloop van deze wedstrijden maken commissieleden, trainers, coaches, ouders en verzorgers kennis met elkaar. meer »

255x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!