Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van v.v. Nieuweschoot wordt een Pupil van de Week uitgenodigd. De Pupil van de Week loopt kort mee tijdens de  warming-up, verricht de aftrap en mag proberen de keeper van de tegenstander te passeren. De wedstrijd zelf beleeft de Pupil van de Week met zijn ouders langs de kant of in de kantine. Na afloop van de wedstrijd ontvangt de Pupil van de Week in de bestuurskamer vanuit de teamleiding of het bestuur een wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers van v.v. Nieuweschoot 1.

Hieronder staan de Pupillen van de Week.....

v.v. Nieuweschoot zet deuren open voor jeugdvoetballers

1 april 12:00  Zaterdag 17 april aanstaande opent v.v. Nieuweschoot de deuren voor alle voetballiefhebbertjes in de leeftijd van 3 tot 14 jaar. Vanaf 10.00 uur zijn de velden van Sportpark de Greiden omgetoverd tot een uitdagend "voetbal-speeltuin". Leden en niet-leden kunnen met leeftijdgenootjes bij de gezelligste vereniging van Heerenveen kennismaken met de voetbalsport . meer »

Trainingen senioren deze week afgelast

28 maart 17:00  In verband met een positief Corona-testresultaat binnen de A-/ B-selectie is besloten om per direct alle trainingen voor senioren voor de komende week af te gelasten. Op die wijze voorkomen we als vereniging dat medespelers en stafleden tijdens voetbaltrainingen op Sportpark de Greiden eventueel verdere besmettingen met het COVID-19 oplopen. meer »

Teamshop v.v. Nieweschoot vernieuwd

21 maart 12:00  De digitale Teamshop van onze vereniging is vernieuwd. Samen met onze kledingleverancier Muta Sport is met het oog op onze 75-jarig jubileum de gehele online webshop opnieuw ingericht. Per direct is de nieuwe kledinglijn van v.v. Nieuweschoot te bekijken en te bestellen. Voor iedere Nieuweschoter is het bovendien mogelijk om via Muta Sport zijn/ haar benodigde sportkleding en -artikelen te bestellen. meer »

Meld je aan! Digitale Pubquiz v.v. Nieuweschoot

16 maart 14:30  Op zaterdagavond 27 maart 2021 organiseert v.v. Nieuweschoot voor Nieuweschoters (Senioren, Dames, JO19, Donateurs, Vrijwilligers, Sponsoren, ed.), overige gezelligheidsdieren en andere slimmeriken om 20.00 uur een Digitale Pubquiz. Er staan ruim 60 vragen voor jou klaar. En er is genoeg ruimte voor gezelligheid. Iedereen strijdt individueel voor de prijzen en we hebben dan voor de 5 slimste deelnemers een setje mooie prijzen.meer »

Digitale Algemene Ledenvergadering | Uitnodiging

15 maart 9:15  Op 29 maart 2021 organiseert v.v. Nieuweschoot om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering (ALV). In verband met de Corona-regels vindt de ALV digitaal via Teams plaats. Klik op onderstaande link om de agenda voor de ALV te vinden. Bovendien kan iedereen zich daar direct aanmelden voor de vergadering. Na aanmelden stuurt onze secretaris per mail een link voor de digitale vergadering.meer »

Marco Idzenga: "Complimenten aan een ieder!".

1 maart 20:30  Vandaag is het nationale complimentendag. En als voorzitter van v.v. Nieuweschoot wil ik daarom beginnen met een dik vet compliment aan alle Nieuweschoters uit te delen. En dat doe ik niet voor niets. De Corona-pandemie – die ons nu al ruime een jaar in de greep houdt – heeft er bij een ieder ingehakt. En er bovendien voor gezorgd dat wij individueel én als vereniging enorm beperkt zijn in onze vrijheden. Wat voor ons allen zo vanzelfsprekend leek, namelijk trainen met vrienden en vriendinnen en als toetje op de week een wedstrijd is niet mogelijk gebleken. meer »

In Memoriam | Henk Minkes | 19.05.1947 – 02.12.2020

2 december 20:00  Op 2 december jl. ontvingen wij het verdrietige bericht dat Henk Minkes is overleden. Onze vereniging verliest daarmee een kleurrijke persoonlijkheid en Feddy Minkes, oud-Nieuweschoter, zijn vader. Met Henk was een aantal weken geleden afgesproken om hem te gaan portretteren in het kader van het 75-jarig jubileum. Helaas hebben we zijn eigen verhaal niet meer kunnen optekenen. Henk is 73 jaar geworden. Door middel van deze “In Memoriam” willen we ervoor zorgen dat deze karakteristieke persoonlijkheid niet geruisloos uit ons midden verdwijnt.meer »