Hilarisch het oude jaar afsluiten | Meld je aan!

Hilarisch het oude jaar afsluiten | Meld je aan!

21 december 2021 9:45

Bestuur v.v. Nieuweschoot

Opnieuw zitten we in een zware lock-down. Opnieuw is het niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen. Maar niet getreurd, want daarom gaan wij op 30 december aanstaande op een fantastische, gezellige en hilarische wijze online het jaar uitluiden. Tussen 20.00 en 23.00 uur ben jij van harte uitgenodigd om samen met alle andere Nieuweschoters in te loggen en via MS Teams mee te doen aan de Nieuweschoot Crazy 75.

Hard lachen tijdens competitief spel
In de digitale Nieuweschoot Crazy 75 – omgeving worden alle aanwezigen uitgedaagd in 75 (te) gekke opdrachten. Gedurende 75 minuten zullen we verschrikkelijk hard lachen en een leuk competitief spel spelen. Na de uitleg van het spel, worden de deelnemers in teams ingedeeld en ontvangt een ieder de 75 opdrachten. En na het startschot kunnen alle teams direct beginnen met het 1 voor 1 afwerken van de opdrachten.

Meld je digitaal aan en ontvang een toolkit thuis
Geef je snel op via onderstaande link. Want dan ben jij verzekerd van een gezellige avond én krijg je vooraf een “Nieuweschoot Crazy 75 – toolkit” thuisbezorgd. Wij hebben er zin in! We zien jullie online op 30 december 2021.

Aanmelden doe je hier!

Bron: v.v. Nieuweschoot
Delen

Lees meer over:
Crazy 75 Nevenactiviteit Nieuweschootfamilie Oudjaar digitaal

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!