Gratis Kersttraining voor Druktemakertjes

Gratis Kersttraining voor Druktemakertjes

13 december 2021 20:00

v.v. Nieuweschoot

Op zondag 19 december 2021 sluiten de Druktemakertjes het kalenderjaar 2021 feestelijk af in de Hoekstrahal van KV Heerenveen. Waar op 5 december jl. een kleine 30 “Pietjes” allerlei voetbal gerelateerde kapriolen uit mochten halen, staat komende zondag een wel heel speciale kerst-editie op het programma. Het belooft een super gave ochtend te worden en we kijken er nu al naar uit om aanstaande zondag dit bijzondere jaar op een feestelijke manier af te sluiten.

We starten vroeg!
Komende zondag is er één aandachtspuntje voor de deelnemers. We starten namelijk al om 09.00 uur. Ja, iedereen leest het goed, om 09.00 uur. Dus zet het wekkertje aanstaande zondag even een uurtje eerder en zorg dat jouw Druktemakertje om 09.00 uur in de sporthal is. Wij zorgen ervoor dat ze direct in de kerstsfeer komen en een gaaf uurtje voetballen gaan beleven.

Kosteloos de eerste voetbalstapjes
Trainingen voor Druktemakertjes zijn bedoeld voor voetballiefhebbertjes van 3 tot en met 7 jaar en geheel kosteloos. Deze trainingen bieden dé perfecte omgeving om de allerjongsten in een veilige omgeving kennis te laten maken met de voetbalsport. De trainingen staan garant voor passen, trappen, schieten, dribbelen, rennen en scoren. En alles vanuit spelvormen en volledig aangepast op de verschillende leeftijd(en).

Meedoen is gemakkelijk en leuk
Wil je jouw Druktemakertje(s) ook mee laten doen? Kom dan aanstaande zondag gewoon langs. Laat via deze link dan wel even weten dat jullie komen. Dan zijn onze trainers op de hoogte en is het welkom hartelijk! Tot zondag.

Wat: Training voor Drultemakertjes (kerst-editie)
Waar: Hoekstrahal (naast de brandweer)
Start training: 09.00 uur
Opruimen voetbalspeeltuin: 09.55 uur
Limonade en fruithap in de kantine: 10.00 uur
Einde training: 10.15 uur

 

Bron: Druktemakertjes v.v. Nieuweschoot
Delen

Lees meer over:
Druktemakertjes Futsal Hoekstrahal KV Heerenveen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!