75 jaar V.V. Nieuweschoot en dat vieren we!

2 september 2021 11:00

Hoofdbestuur

Onze club bestaat dit seizoen 75 jaar. En dat gaan we vieren. Dat doen we in twee weekenden: in het weekend van 18 en 19 september (eerst op een bescheiden en natuurlijk coronaproof manier) en aan het einde van het seizoen in het weekend van 10 en 11 juni 2022.

Jubileumweekend
Het weekend ná onze 75e verjaardag hebben we vrijaf gekregen van de KNVB. Op zaterdag 18 september bieden wij daarom all onze jeugdleden een voetbalclinic aan, verzorgd door SC Heerenveen. Op zondag 19 september organiseren we een mixtoernooi en aansluitend een BBQ voor al onze senioren, dames en vrijwilligers.

Afsluiting jubileumseizoen
We sluiten het jubileumjaar af in het weekend van vrijdag 10 en zaterdag 11 juni met op vrijdag 10 juni, een jubileumavond voor genodigden en op zaterdag 11 juni een knetterende afsluiting van ons jubileumjaar voor leden, vrijwilligers, oud-leden en iedereen die v.v. Nieuweschoot een warm hart toedraagt, met o.a. een jubileumwedstrijd. We hebben er nu al zin in.

Let op! Mixtoernooi voor dames, senioren en vrijwilligers: meld je nu aan!
Zoals gezegd, op zondag 19 september vindt het jaarlijkse mixtoernooi plaats voor onze dames, senioren en vrijwilligers. Dit keer dus met een extra feestelijk tintje. Dus genoeg reden voor jou om mee te doen!  Na afloop bieden wij alle deelnemers en vrijwilligers, die zich op hebben gegeven een heerlijke BBQ aan. Gezelligheid verzekerd! (drankjes wel voor eigen rekening)

Het toernooi start om 14.00 uur, de BBQ om 17.00 uur. Geen zin om te voetballen, maar wel veel zin in de BBQ? Ook dat is helemaal goed! Je kunt je opgeven via je teamleider, graag voor woensdag 15 september.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via info@vvnieuweschoot.nl. Of stuur even een mailtje naar aliciatenhoeve@gmail.com.

Bron: v.v. Nieuweschoot

Lees meer over: