Fotoverslag: v.v. Nieuweschoot zet deuren open voor jeugdvoetballers

1 april 2021 12:00

Jeugdopleiding v.v. Nieuweschoot

Zaterdag 17 april opende v.v. Nieuweschoot de deuren voor alle voetballiefhebbertjes in de leeftijd van 3 tot 14 jaar. Vanaf 10.00 uur werden de velden van Sportpark de Greiden omgetoverd tot een uitdagend "voetbal-speeltuin". Leden en niet-leden konden met leeftijdgenootjes bij de gezelligste vereniging van Heerenveen kennismaken met de voetbalsport.

Trainen met een lach
Onder begeleiding van onze jeugdtrainers en -coaches werden de kinderen uitgedaagd om te dribbelen, passen, schieten en te scoren. En dit alles met een grote lach op het gezicht. Ook komend seizoen is v.v. NIeuweschoot actief in alle leeftijdscategorieën. Voor het JO14 team zoeken we nog nieuwe spelers? Ben jij of ken jij een voetballiefhebber en lijkt het je leuk om met ons kennis te maken? Meld je dan snel aan via onderstaande link

Vanaf de Druktemakertjes tot en met de JO19 staat spelvreugde en kameraadschap binnen de jeugdopleiding centraal. Met aandacht voor ieder kind. En dat al bijna 75 jaar. In dat kader staat v.v. Nieuweschoot in seizoen 2021 – 2022 het hele jaar stil bij dit 75-jarig jubileum. Samen met de (jeugd-)leden, ouders/ verzorgers, supporters, donateurs, sponsoren en partners vieren we dit feest groots.

Wij groeien door, doe je mee?
Geef je direct op voor deelname aan een training bij de gezelligste vereniging van Heerenveen. En wie weet, ben jij ook volgende seizoen onderdeel van de Nieuweschoot-familie en vier jij samen met ons onze 75e verjaardag.

Aanmelden voor een proeftraining doe je hier

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_8b87.jpg

PKc2eh1Rb6zrrHQxkcg_thumb_8b8f.jpg