Ds Kingweg 3
8446KZ
HEERENVEEN
tel. 0513-626333

Eindelijk was het zover, nadat deze wedstrijd er 2x uitgehaald was, we mochten aantreden tegen          VV Lemmer. Deze wedstrijden staan wel bekend om stevige duels. De uitwedstrijd ging verloren met
6-2. Het weer zat in ieder geval erg mee, in het zonnetje was/is  het heerlijk vertoeven. Publiek was er ook goed op afgekomen. Dat moet goed komen!

Onder leiding van Rob om 14.00 de aftrap. Even aftasten en paar speldeprikjes van beide teams leverde (nog) niets op. In de 12e minuut mocht Lemmer een corner nemen. Die draaide mooi in en werd benut door een speelster van Lemmer met een kopbal. Rianne kon er net niet bij. Helaas dames, koppies omhoog en "gaan met die banaan"

Er werden veel lange ballen gespeeld die net niet uitkwamen bij onze spitsen. Later een mooie voorzet van links die net voorlangs zeilde. Helaas.

Het fluitsignaal klonk voor de rust. Er was zeker "geen man over boord"  even wat drinken met deze droge lucht en schouders eronder.

De 2e helft begon net als de 1e helft, weer even aftasten. Het spel golfde wat op en neer en ook mooie schietkansen van ons maar de keepster van Lemmer stond haar "mannetje" en haalde alles uit de lucht en uit het doel. Op sommige momenten waren er flinke duels maar gelukkig zonder blessures.

In de 70e minuut profiteerden Lemmer van de kans om te scoren en de 0-2 kwam op het bord te staan. Daarna nog wat kansjes op de 1-2 maar helaas die viel niet. Eindstand was dan ook 0-2

Jammer, volgende week zaterdag weer een kans. Weer een "kraker" en dan tegen ST VWC/FC Wolvega/Kuinre. Wederom 14.00